CB Carcleaning

Onze service

Wat wij voor u kunnen betekenen

Interieur reiniging

Auto interieur reinigen begint bij een grondige stofzuig behandeling tot aan een zeer uitgebreide behandeling waar ieder hoekje en gaatje aan de binnenkant van uw auto gereinigd wordt. Uiteindelijk worden bekleding, ramen, kunststof en leer schoongemaakt en behandeld.

Exterieur

Grondige schoonmaak(wax & shampoo behandeling) en ontvetting van de buitenkant van de auto. Tot aan onder de motorkap, wielkasten, en velgen worden helemaal gereinigd.

 

CBCarcleaning (2)

OZON behandleing

Ook zorgen wij voor een frisse geur in uw auto, door de welbekende ozonbehandeling in acht te nemen. dit speciale apparaat zorgt ervoor dat alle muffe geurtjes, hondengeurtjes, rookgeurtjes etc. worden verwijdert. Duur van deze behandeling (4 tot 8 uren) Ozonbehandeling is niet standaard inbegrepen bij het interieur schoonmaken. Voor deze behandeling dient u een andere afspraak te maken.

Polijsten

Uw auto kan er eenvoudig weer als nieuw uitzien door de bovenste laklaag met een behandeling te herstellen, ofwel: de auto polijsten. Hiervoor wordt een polijstmachine en polijstpasta gebruikt. De machine en pasta wrijven het vuil los en egaliseren het oppervlak zonder de bovenste laklaag te beschadigen. Hierdoor krijgt de lak zijn spiegelende effect terug.